Alphaspel

Alphaspel är en butik som finns i Stockholm, men även på nätet via deras webbshop Alphaspel.se. De erbjuder en stor mängd av diverse brädspel, kortspel, samlarfigurer, tärningar och andra tillbehör. Du kan köpa varor direkt via nätet eller genom att besöka deras butik, där de också anordnar olika evenemang.

Hos Alphaspel.se kan du delta i spelkvällar då de har flera olika bord och spel att bjuda på. Du kan exempelvis delta i en Magic-turnering, eller en pre-release av spel som inte har börjat säljas ännu. Dessa evenemang kostar dock en liten summa pengar, men det kan det vara värt.

Butik kombinerad med spellokal

Det som utmärker Alphaspel.se är att de erbjuder en lokal där likasinnade kan träffas och spela tillsammans, samtidigt som de säljer spel och allt som är relaterat till brädspel och olika sorters kortspel. Det är verkligen en unik plats och något som är värt att spana in vid tillfälle.

Alphaspel.se är en väldesignad hemsida som är lättnavigerad och erbjuder det mesta inom kategorin brädspel och kortspel. Det finns även möjlighet att handla till rollspel som Dungeons & Dragons, Warhammer 40k och Conan. Kategorin innehåller exempelvis handböcker, regelverk och kortlekar som används i de olika rollspelen. Du kan även se antal exemplar tillgängliga.

Spel för alla åldrar

Alphaspel.se erbjuder spel för alla olika åldrar och du kan hitta spel för barn mellan 2–4 år eller 5–6 år, men även för dig som är vuxen och har ett intresse för olika slags spel. Det finns även spel som passar för familjer, samt partyspel som kommer väl till hands när du har en fest.

Det finns även ett stort antal av kategorier att välja mellan, exempelvis sci-fi, zombies, äventyr, frågesport, ordspel, spel som kräver samarbete och mycket mer. Du hittar en hel uppsjö av kategorier att välja mellan, samt att du även kan handla bland fynd och begagnade varor för ett lite nedsatt pris.