Geni

Det är många av oss som älskar spel, och så är det också med frågespel. Särskilt för oss som är lite nördiga är det kanske lite extra kul. Med Geni brukar det vara kul hela vägen igenom. Det är ett spel med frågor i olika kategorier. Man spelar på en spelplan, där målet är att ta sig ända in till mitten, och man får ta steg om man svarar rätt på frågorna. Man måste svara rätt på minst en fråga i varje ämne, vilket gör att det är ett ganska klurigt spel! Men det är kul också, man får prova sina kunskaper, och får reda på om man var lika allmänbildad som man kanske trodde att man var.

Bli ett geni med Geni

Det innehåller 2400 frågor på 400 frågekort, och det tar på så vis lång tid att spela sig igenom hela spelet, och lära sig frågorna utantill. Man kan vara upp till 6 spelare, men det går också – ibland med fördel – att spela i lag. På så vis kan man komplettera sina kunskaper, vilket förstås ökar chansen att man kan svara rätt på en fråga. Att spela i lag är även fördelaktigt om det är många personer som vill vara med och spela.

Geni är ett riktigt roligt spel, som finns i lite olika varianter. Det finns, förutom originalspelet också varianter för yngre personer, till exempel, med frågor anpassade till barn och ungdomar. Detta är perfekt underhållning för att både ha roligt men också för att lära sig mer.

Köp Geni

Geni finns att köpa så väl på nätet men också i fysiska butiker så som en bokhandel. Geni brukar inte kosta överdrivet mycket och förpackningen är i lagom storlek. Därför är det perfekt att ta med Geni under semestern eller liknande när det kan behövas lite extra sysselsättning.

16 March, 2018 bradet