Spelexperten

Om du letar efter en spelbutik på nätet ska du spana in Spelexperten.com. Det här är samlingsplatsen för den som vill handla hem sällskapsspel och brädspel, både moderna och klassiska varianter. Det finns en rad olika kategorier att utforska för den som är på spelhumör med familj och vänner.

Att spela brädspel eller sällskapsspel är något som börjar komma tillbaka. Innan datorerna fanns var det ju ändå så som vi människor spelade spel med varandra. Efter datorernas och telefonernas framfart börjar de fysiska spelens popularitet äntligen stiga igen och numera börjar det till och med bli “trendigt” med spelkvällar.

Stort utbud av spel

Det finns hela nio kategorier på Spelexperten.com och alla dessa har sina egna underkategorier. Du kan välja att kolla på spel under “Nytt”, eller varför inte se om du kan fynda något under kategorin “REA”. Förutom spel som du kan spela inomhus så finns det även en kategori för spel utomhus.

Under kategorin “Utomhus” kommer du att finna spel som är väldigt roliga att spela med vännerna eller familjen på sommaren bland annat. Du kan till exempel klicka hem ett kubbspel eller ett helt set för att ni ska kunna spela brännboll i trädgården. Om du inte gillar att spela kanske kategorin “Pussel” passar dig bättre.

Snabb leverans och bra kundtjänst

Att shoppa online blir alltmer populärt, men det är dock många som är oroliga för hur servicen ska vara. På Spelexperten.com kan alla känna sig trygga med att det finns en kundtjänst som svarar på mejl och telefonsamtal varje dag. De har särskilda öppettider som du kan se på deras hemsida.

När det kommer till leveransen så är den snabb, men den kan gå olika snabbt beroende på vilket spel det är du har klickat hem. En del av dem finns det gott om på lager, och då kan du få hem dem via postbud inom tre dagar. Större spel kan ta upp till en vecka.